Om oss

Välkommen till Ingenjörsbloggen

Ingenjörsbloggen är en av Sveriges Ingenjörers kommunikationskanaler, tillsammans med förbundets webbplats, Facebook, Twitter och tidningen Ingenjören. Bloggen lyfter fram ingenjörsfrågor i stort och i smått, visar på hur och med vad förbundet arbetar, och ger utrymme för personliga och vardagliga reflektioner. Vi kommenterar och reflekterar över nyheter och händelser här, och deltar aktivt i aktuella ämnen.

Sveriges Ingenjörer

Sveriges Ingenjörer – fackförbund och intresseorganisation för högskoleutbildade ingenjörer. Förbundets fokusfrågor är trygghet, lön och karriär. Medlemmar får till exempel råd och hjälp inför lönesamtal, omorganisationer, karriärutveckling och studier. Med drygt 144 000 medlemmar är Sveriges Ingenjörer det största Sacoförbundet.

Vi finns också på:

Kommentarspolicy

För att hålla en så hög nivå som möjligt på kommentarerna har vi en restriktiv policy när det gäller vilken ton som tillåts i kommentarsfälten på bloggen. Vi vill definitivt inte censurera några åsikter, men förbehåller oss rätten att inte godkänna kommentarer som anses irrelevanta, innehåller någon form av personangrepp eller på annat sätt kan ses som stötande. Vi kontaktar alltid personer vars kommentarer inte godkänns och ber honom/henne att omformulera sig (förutsatt att en korrekt mejladress finns angiven).