Påverka vem som får Polhemspriset

Sveriges finaste teknikpris, Polhemspriset, har precis fått en egen sajt för första gången. Sveriges Ingenjörer, som står bakom utmärkelsen, vill på detta sätt göra priset tydligare för omvärlden.

Nominera!

I samband med lanseringen lyfter vi särskilt fram möjligheten att nominera mottagare till priset, vilket det är dags för nu under våren. Så om du har förslag på en ingenjör och en innovation som borde belönas, tveka inte att lämna ditt förslag! Det görs enkelt i ett formulär på förstasidan.

I övrigt innehåller sidan naturligtvis en del information om själva priset, bland annat att det har utdelats sedan 1878 och därmed är Sveriges äldsta teknikpris. Alla tidigare fantastiska pristagare hittar du också på sajten, liksom hur processen att utse mottagare går till. Naturligtvis kan du läsa om den spännande personen Christoffer Polhem, som gett namn åt priset.

Så flanera på sajten, nominera till priset och plantera adressen – polhemspriset.se.

Johan Sittenfeld

"Jag drömmer om vandringar i ödsliga berg och kajakfärder i stilla vatten"

Relaterade inlägg
Lämna ett svar