Välkommen till Miljödagen!

Miljöteknik, greentech, cleantech. Kärt barn har många namn, även om det inte är helt enkelt att definiera vad det är för något. Klart är dock att ökade krav på ett hållbart samhälle förändrar villkoren för all teknikutveckling och därmed för alla tillverkande företag. Det diskuteras ibland om Sverige är långt framme på området eller om vi har förlorat en god position som vi tidigare har haft. För min del tycker jag ändå att det är uppenbart att det pågår en lång rad spännande utveckling i Sverige med stor potential att både förbättra miljön och skapa nya exportmöjligheter. En del av det som sker kommer att presenteras på Miljödagen den 23 november. Där kommer också att ges handfasta tips för den som vill utveckla en egen idé vidare.

Johan Sittenfeld

"Jag drömmer om vandringar i ödsliga berg och kajakfärder i stilla vatten"

Relaterade inlägg
Lämna ett svar