Det ska börjas i tid

På Lergökens förskola i Forsbacka får små barn testa på teknik och naturvetenskapliga expermiment.  Att det ska börjas tidigt för att få upp intresset för teknik är ett faktum. Det är ju bland annat också därför förbundet tillsammans med andra aktörer ordnar Teknikdagarna med Teknikkollo. När jag läser artikeln och tittar på de underbara bilderna känner jag att det finns hopp för framtida tillväxt och ett blomstrande svenskt näringsliv. Ni bara måste gå in och kolla!

barn

Skriven av Lisa Bondesson, f.d studenthandläggare. 

Ingenjörsbloggen
Relaterade inlägg
Kommentarer ( 2 )
  1. Daniel Eriksson
    2010-10-24 at 09:59

    Kul att se att du har kommit igång på nya jobbet. Jag undrar lite över det du skriver: ”det ska börjas tidigt för att få upp intresset för teknik”. Är det inte så att alla dessa olika projekt som NTA och teknikdagarna visar att intresset finns hos de små? Jag tror att du snarare borde skriva: ”det ska börjas i tid för att intresset för teknik ska behållas och utvecklas”. Eller nåt i den stilen… Det är ju ändå du som är proffs på det här 😉

  2. Lisa Bondesson
    2010-10-25 at 08:29

    Alldeles riktigt Daniel. Men stimulans gör aldrig saken sämre ; )

Lämna ett svar